Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν και αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας με email στο info@rologia-vaiopoulos.gr ή τηλεφωνικά στο 210-3627171.

Σημαντικές επισημάνσεις

  • Το προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής
  • Οι ετικέτες του προϊόντος δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο
  • Δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ του ρολογιού ή να  έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση
  • Πρέπει να επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος
  • Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν
  • Για τα ρολόγια Smartwatch σε περίπτωση αποσφράγισης της συσκευασία τους/ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή τους

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με χρέωση του αποστολέα. Εφόσον τα επιστρεφόμενα προϊόντα ελεγχθούν και τηρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Το επιστρεφόμενο ποσό αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων όπως αυτή αναγράφεται στην απόδειξη σας. Οποιαδήποτε έξτρα χρέωση από υπηρεσίες
της courier  δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση μη τήρησης των απαιτούμενων προϋποθέσεων τα προϊόντα επιστρέφονται στον αποστολέα με χρέωση του ιδίου.

Παρακαλούμε φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής  ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά.

Το rologia-vaiopoulos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Το rologia-vaiopoulos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για την αντικατάσταση ή οποιασδήποτε μορφής επισκευής προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία.

0

Το Καλάθι σας

This site is registered on wpml.org as a development site.