Όροι Χρήσης

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΦΩΤΙΟΣ ΚΩΝ.ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΣ
Α.Φ.Μ: 041404754
ΔΟΥ: Α’ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 38, ΑΘΗΝΑ Τ.Κ 10679

ΓΕΝΙΚΑ
Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων-προϋποθέσεων που διέπουν την εύρυθμη λειτουργία του rologia-vaiopoulos.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του. Σκοπός μας είναι η ενημέρωσής σας για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας καθώς επίσης και η καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά μας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του rologia-vaiopoulos.gr, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου ανήκουν στο rologia-vaiopoulos.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ
Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα της, το rologia-vaiopoulos.gr μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Το rologia-vaiopoulos.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To rologia-vaiopoulos.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ-ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ
Το περιεχόμενο του Δικτυακού Τόπου καθώς και το λογότυπο rologia-vaiopoulos.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρείας ΦΩΤΙΟΣ ΚΩΝ. ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΣ. Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται εδώ μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Το rologia-vaiopoulos.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία μας για την αποστολή των προϊόντων συνεργάζεται με την ΑCS courier. Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες έως 40€ είναι 4€. Για παραγγελίες άνω των 40€ δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, το κόστος της υπηρεσίας είναι 2€. Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Για δυσπρόσιτες περιοχές η αποστολή μπορεί να καθυστερήσει 1-3 μέρες επιπλέον. Για Κύπρο ο χρόνος παράδοσης είναι 7-10 εργάσιμες ημέρες και το κόστος της αποστολής είναι 10€. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν και αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας με email στο info@rologia-vaiopoulos.gr ή τηλεφωνικά στο 210-3627171.

Σημαντικές επισημάνσεις

  • Το προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής
  • Οι ετικέτες του προϊόντος δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο
  • Δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ του ρολογιού ή να έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση
  • Πρέπει να επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν
  • Για τα ρολόγια Smartwatch σε περίπτωση αποσφράγισης της συσκευασίας τους/ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή τους

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με χρέωση του αποστολέα. Εφόσον τα επιστρεφόμενα προϊόντα ελεγχθούν και τηρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Το επιστρεφόμενο ποσό αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων όπως αυτή αναγράφεται στην απόδειξη σας. Οποιαδήποτε έξτρα χρέωση από υπηρεσίες της courier  δεν επιστρέφονται.
Σε περίπτωση μη τήρησης των απαιτούμενων προϋποθέσεων τα προϊόντα επιστρέφονται στον αποστολέα με χρέωση του ιδίου.
Παρακαλούμε φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής  ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά.
Το rologia-vaiopoulos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.
Το rologia-vaiopoulos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για την αντικατάσταση ή οποιασδήποτε μορφής επισκευής προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το rologia-vaiopoulos.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Μεγάλος αριθμός των προϊόντων μας, προσφέρεται με έκπτωση από τις προτεινόμενες τιμές των αντιπροσωπειών Ελλάδος. Για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών, το ποσό της μηνιαίας δόσης είναι η διαίρεση της τιμής του προϊόντος με τον αριθμό των δόσεων που εσείς επιλέξατε, χωρίς κανέναν επιπλέον τόκο.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Η εταιρεία παρέχει εμπορική εγγύηση καλής λειτουργίας έως 2 χρόνια από την απόκτηση της φυσικής κατοχής του αγαθού. Η εγγύηση που προσφέρεται σε κάθε προϊόν αναγράφεται στην αναλυτική του περιγραφή. Μετά την πάροδο της περιόδου εγγύησης προσφέρονται υπηρεσίες επισκευής για όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Η εμπορική εγγύηση καλύπτει τη δωρεάν επιδιόρθωση του αγαθού (εργασία και ανταλλακτικά) από συνήθη χρήση. Δεν καλύπτονται ζημίες από εσφαλμένο χειρισμό, ανωτέρα βία κι εν γένει βλαπτικούς εξωγενείς παράγοντες. Ο χρήστης επιβαρύνεται με το κόστος μεταφοράς από και προς το τμήμα service.Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση επέμβασης από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό. Σας ενημερώνουμε ότι το rologia-vaiopoulos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για την αντικατάσταση προϊόντων και οποιασδήποτε μορφής επισκευής προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ
Το rologia-vaiopoulos.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του rologia-vaiopoulos.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

0

Το Καλάθι σας

This site is registered on wpml.org as a development site.